preskoči na sadržaj

Gimnazija A. G. Matoša Đakovo

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest za učenike i roditelje u vezi organizacije nastave na daljinu

Autor: Vesna Tomić, 16. 3. 2020.

Učenici od 1 do 3. razred srednje škole

U ponedjeljak pogledajte snimljene online materijale prema rasporedu o čemu će vas  obavijestiti razrednik ili predmetni nastavnik. U utorak također pogledajte snimljene materijale i testirajte razrede s predmetnim nastavnicima. Od srijede idete  u virtualni razred, prema ustaljenom školskom rasporedu  i  slijedite upute razrednika i predmetnih nastavnika.

Maturanti

U ponedjeljak gledajte  nastavu na Sportskoj televiziji i testirajte  virtualni razred s razrednikom.

Obrazovni sadržaji bit će  na  Sportskoj televizije  od 12.45 do 14.00 sati i to iz Matematike, Hrvatskog jezika, Geografije, Engleskog i Njemačkog jezika.

U utorak gledajte nastavu na SPTV  i testirajte razrede s predmetnim nastavnicima.

Od srijede idete  u virtualni razred, prema ustaljenom školskom rasporedu  i  slijedite upute razrednika i predmetnih nastavnika.

Sve poteškoće rješavajte u suradnji sa razrednicima i predmetnim nastavnicima. Od srijede će obrazovni sadržaji biti na Yammeru od 13.00 sati.

Roditelji

Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu svoj izostanak treba opravdati razredniku.

Posebno bi istaknuo da u virtualnom okruženju vrijede slična pravila primjerenog oblika ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Što znači da učenici za neprimjerene oblike ponašanja mogu snositi posljedice.

Molim Vas, držite se članaka Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, Odluke ministra zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-10, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 11. ožujka 2020. i Odluke Vlade Republike Hrvatske od 13. ožujka 2020. o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima , srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostave nastave na daljinu.

Ozbiljnost vremena u kojemu živimo traži odgovornost, kreativnost, disciplinu, strpljenje, solidarnost i potporu.

Želim vam puno uspjeha u radu i čuvajte svoje zdravlje.
CMS za škole logo
Gimnazija A. G. Matoša Đakovo / +385 31 814060, HR-31400 Đakovo / www.gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr / ured@gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju